Gill van Tieghem

“The world is a book, and those who do not travel read only one page”

Reizen maakt een mens op zoveel verschillende manieren rijker, en weten dat je hier, als reisagent, kan toe bijdragen maakt de job zo boeiend en interessant. De klant staat bij ons centraal, daarom proberen wij hen met onze extra service en vakkennis een onvergetelijke tijd te bezorgen.

Favoriete bestemming: er zijn zoveel wondermooie plaatsen op de wereld maar als ik moet kiezen ga ik voor Londen, aan deze stad heb ik echt mijn hart verloren.

Wat vind je het leukst aan je job?

“Reizen maakt een mens op zoveel verschillende manieren rijker, en weten dat je hier, als reisagent, kan toe bijdragen maakt de job zo boeiend en interessant.”

Heb je een ultieme tip voor de reiziger onder ons?

“Een praktische tip: neem steeds een extra outfit mee in je handbagage voor het geval dat je valies de bestemming niet tijdig bereikt. Zo heb je toch iets om op terug te vallen.”

Wat is jouw favoriete zomerbestemming?

“Mijn favoriete zomerbestemming binnen Europa is ongetwijfeld Tenerife. Met een hotel aan de Costa Adeje kan je volgens mij niet veel fout doen. Een gezellig stadje aan het strand met toffe winkels en een boulevard met talloze restaurantjes. Alles is binnen handbereik en in combinatie met de stralende zon kom je hier niets te kort.”

Wat is jouw favoriete winterbestemming?

“Wel, eigenlijk is mijn favoriete zomerbestemming ook een ideale winterbestemming. Tenerife is namelijk het hele jaar door bereisbaar.
Ideaal voor overwinteraars die het niet zien zitten om ver te vliegen.”

Wat is jouw favoriete citytrip?

“Londen is zonder twijfel mijn favoriete citytrip. Deze stad heeft zoveel te bieden en blijft je telkens weer verrassen. Ik ben er al 7 keer geweest, maar toch kan ik nog nieuwe plaatsen ontdekken.
De stad is zo multicultureel, open minded en vernieuwend. Met zijn ontelbare winkels, restaurants, parken, musea en heel wat bezienswaardigheden heb je hier ook voor ieder wat wils. Niemand zal zich in deze stad ook maar een seconde vervelen.”

Wat is jouw favoriete reis-quote?

“The world is a book, and those who do not travel read only one page.”